Varvet, marina och marinbutik

Adress: Lilla Varvsgatan 3, 442 66 MARSTRAND
Telefon: +46 (0)303-604 25
E-mail: info@ringensvarv.se
Öppettider: månd – torsd 7-17, fred 7-13

Vi håller stängt från den 9:e december och öppnar åter den 9 januari 2017. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna i det nya året!

Hos Oss – Inredning & marint mode

Adress: Lilla Varvsgatan 4, 442 66 MARSTRAND
Öppettider: lörd – sönd 11-15

Här finns vi

Jourservice

Tel +32 9 255 69 67

Tel +32 9 255 69 67

Vid akuta problem utanför ordinarie öppettider kontakta Volvo Penta Action service.

volvopentacenter-horisontal_50h
Imacon Color Scanner

Volvo Penta Marincenter

Vi är ett av tre Volvo Penta Marincenter i Sverige. Detta betyder att vi har ett mycket tydligt fokus att alltid göra det bästa för dig, vår kund. Volvo Penta ställer tydliga och stora krav på oss som är Marincenter.

dealer-of-the-year-2016

Dealer of the year_200

Vi har sålt flest Volvo Penta motorer i Sverige de senaste 4 åren och hjälper dig gärna med motorbyte eller bara en bra affär.

Inför en motoraffär hjälper vi gärna till med installationsfrågor råd och tips såsom tekniska frågor, propellerberäkning, jämförelse av olika tillbehör tex instrumentering och hur förarmiljön kan utvecklas. Här finner ni Volvo Pentas senaste Motorprislista

VP_Motorprislista_2018-2019

Skicka gärna ett mejl eller ring så hjälper vi gärna till Välkomna!

VP_H18_315x215_Sv

Hög teknisk kompetens

Vi har sedan 1973 varit auktoriserade för Volvo Penta och besitter hög kompetens vad gäller Volvo Pentas alla drivlinor. Vi servar årligen tusentals motorer och drev samt utför större reparationer. Vi har rutiner för att hela tiden ta till oss de senaste uppdateringarna vad gäller Volvo Pentas produktprogram och hjälper dig gärna med information kring just din motor. Vi arbetar dagligen med uppdateringar och avancerad felsökning av evc system och hjälper gärna till att se om just Er motor har de senaste mjukvarorna installerade. Volvo Penta erbjuder även en mängd intressanta mjukvaru-tillbehör som förenklar ert båtåkande och tillför körglädje och ekonomi. Våra tekniker är världsledande vad gäller arbete med Volvo Pentas IPS system.

volvopenta-590w

Sprängskisser med artikelnummer

För att köpa rätt reservdel så bör du veta artikelnumret. Här kan du hitta rätt Volvo Penta del i illustrativa sprängskisser.

Bild 3

Uppdaterade och utbildade

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda hela vårt team. Alla har genomgått de utvärderingar och utbildningar som Volvo Penta erbjuder. Vi har rutiner för att samla in den senaste informationen om Volvo Pentas alla drivlinor för att stå redo när du och din båt bäst behöver oss.

Öppet hela året — även sommaren

På Ringens Varv har vi öppet hela året. För oss är det en självklarhet att finnas på plats för er när ni behöver hjälp. På vintern med uppläggning och installationer och på vår och höst med sjösättning och upptag. Under högsäsong  juni till augusti har vi alltid bemanning inom alla kompetensområden såsom motor, drev, el, plast och reparation. Vi står redo när ni behöver oss!

IMG_1263

Volvo Pentas officiella hemsida

På Volvo Pentas hemsida finns senaste nyheterna, detaljerade beskrivningar av produkterna och videoklipp.

ML9A7780

Tillgång till specialverktyg

På Ringens Varv har vi alla erforderliga specialverktyg för att kunna utföra alla arbeten på Volvo Pentas motorer och drev. Alla våra tekniker arbetar dagligen med Volvo Pentas sk Vodiaverktyg, och installerar mjukvaror och uppdateringar.

Stort och adekvat lager

På Ringens Varv har vi en filosofi att båten, om olyckan varit framme, skall vara tillbaka i sjön så snabbt som möjligt. För att klara detta så håller vi ett stort lager, vi har närmare 5000 artiklar från Volvo Penta. Hos oss hittar du både reservdelar, propellrar och drev.

KJ5A0322
priser1280

Dealer of the Year 2014 och 2016

Ringens Varv har haft ett fantastiskt år med Volvo Penta Sverige. Vi är stolta och glada över flesta sålda motorer samt Dealer of the Year Award 2014 för Volvo Penta! Vi vill tacka alla marstrandsbor och även andra kunder och vänner för stöd i kampen för arbetstillfällen och ett levande Marstrand! Vi är rörda och glada för allas ert engagemang! Det betyder allt!

Köp din motor hos oss!