Varvet, marina och marinbutik

Adress: Lilla Varvsgatan 3, 442 66 MARSTRAND
Telefon: +46 (0)303-604 25
E-mail: info@ringensvarv.se
Öppettider: månd – torsd 7-17, fred 7-13

Vi håller stängt från den 9:e december och öppnar åter den 9 januari 2017. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna i det nya året!

Hos Oss – Inredning & marint mode

Adress: Lilla Varvsgatan 4, 442 66 MARSTRAND
Öppettider: lörd – sönd 11-15

Här finns vi

Jourservice

Tel +32 9 255 69 67

Tel +32 9 255 69 67

Vid akuta problem utanför ordinarie öppettider kontakta Volvo Penta Action service.

volvopentacenter-horisontal_50h
ML9A5681

Verkstad

Service

Ringens Varv är ett av tre Volvo Penta Marincenter i Sverige. Med 40 års erfarenhet hjälper vi dig med service, akutfall, reparation, installation, uppgradering eller motorbyte. Vi är också återförsäljare och auktoriserad verkstad för Yamaha. Våra IPS- och EVC-tekniker är alltid uppdaterade. Vi har allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Våra IPS-tekniker är världsledande och har gedigen erfarenhet. Volvo Penta ställer tydliga och stora krav på oss som är Marincenter. Vi har ett mycket tydligt fokus att alltid göra det bästa för dig, vår kund.

EVC, Electronic Vessel Control, är ett elektroniskt styrsystem som fungerar som din personliga assistent, som kontinuerligt övervakar alla viktiga funktioner och vidtar åtgärder om någonting är fel. Vi har många års erfarenhet av EVC och hjälper dig gärna med installation, uppgradering och reparation. Vi har även en mängd tillbehör.

IPS, Inboard Performance System, är ett revolutionerande framdrivningssystem för planande båtar som ger högre toppfart, snabbare acceleration och all prestanda du vill ha.

DPH, Aquamatic-drev, bör servas regelbundet för att undvika problem under säsongen. Vi hjälper er gärna med drevservice, provtryckning, oljebyten, byte bälgar, ompackning mm. Antingen lämnar ni ert drev till oss eller så demonterar vi det och monterar tillbaka när det passar er.

pod-drive-volvo-penta-ips
volvopenta-590w

Installationer

En ny båtmotor kan ge dig ett tystare, renare, snabbare, enklare och bekvämare båtliv – samtidigt som värdet på din båt ökar. Vi har unik kompetens inom marina drivsystem, oavsett om det handlar om dieselmotorer eller bensinmotorer, vilket gör det möjligt för oss att tillfredsställa krav på prestanda – samtidigt som vi möter högt ställda miljökrav. När vi säljer en ny motor till en båt så tar vi ofta den gamla motorn i inbyte. Sedan säljer vi ut varulagret av renoverade Volvo Penta motorer och drev.

Ombyggnationer och reparationer

Vi utför reparationer och ombyggnationer av trä och plast. Vi nyproducerar även teakdäck, inredningsdetaljer och instrumentpaneler – helt efter dina önskemål. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Med reservdelar på lager har vi som målsättning att du är ute på havet igen inom 24 timmar.

IMG_3912
rekond-2xTarga

Rekond

I en av våra två rekondhallar utför vi rekonditionering. Det kan vara i kombination med vinteruppläggning. Tillsammans kommer vi överens om vad som skall utföras. Det kan vara bland annat

Tvätt • Polering • Plastlagning • Omlackering av skrov eller mahognydetaljer • Bottenmålning • Teaktvätt • Slipning av teakdäck • Oljning av teak • Städning • Omklädda dynor • Nya mattor, gardiner och kapell

Teaktvätt och oljning

Ser ditt teakdäck grått och tråkigt ut? Vi kan tvätta rent ditt däck och om du önskar lägga på en skyddande teaksealer som ger en härlig lyster och håller undan smuts och fettfläckar. Vi använder oss av Hövelings Golden Teak.

teak2
FullSizeRender (29)

Servicearbeten till fasta priser

På Ringens Varv erbjuder vi fasta priser för de flesta servicearbeten och installationer av Volvo Penta produkter. Vi följer alltid serviceprotokoll för respektive motor eller drev och arbetet utförs alltid av utbildad tekniker. Välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag.

Prislista Servicearbeten Volvo Penta D1-D2

Prislista Servicearbeten Volvo Penta D4-D6

Prislista Servicearbeten Volvo Penta Drev

På-platsen-service

Kan du inte komma till oss kommer vi till dig, var du än befinner dig. Du är aldrig för långt bort från kvalificerad service.

servicebil2
ny-v6-225-i-max-I

Motorbyte

Vi installerar gärna en ny motor eller två i din båt. Det kan vara en bensin eller diesel med rak axel, drev eller IPS. Vi har kunskapen!

Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)