Varvet, marina och marinbutik

Adress: Lilla Varvsgatan 3, 442 66 MARSTRAND
Telefon: +46 (0)303-604 25
E-mail: info@ringensvarv.se
Öppettider: månd – torsd 7-17, fred 7-13

Vi håller stängt från den 9:e december och öppnar åter den 9 januari 2017. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna i det nya året!

Hos Oss – Inredning & marint mode

Adress: Lilla Varvsgatan 4, 442 66 MARSTRAND
Öppettider: lörd – sönd 11-15

Här finns vi

Jourservice

Tel +32 9 255 69 67

Tel +32 9 255 69 67

Vid akuta problem utanför ordinarie öppettider kontakta Volvo Penta Action service.

volvopentacenter-horisontal_50h
ML9A0038

Marina

Vi tycker att marinan på Ringens Varv har det perfekta läget mitt i Marstrand. Här erbjuds alltid mycket att beskåda och ta sig för. Att vi finns på fastlandssidan gör det lättillgängligt och bekvämt. Ibland kan det också vara skönt att inte vara mitt i händelsernas centrum, utan få iaktta på håll. Hamnen är väl skyddad vid hårda vindar. Utanför väntar Västerhavets fantastiska skärgård för bad och fiske, med närhet till flera av västkustens populäraste hamnar.

Det är enkelt att ta färjan över till Marstrandsön där restaurangutbudet är stort. Kommer goda vänner på besök finns flera mysiga hotell att välja bland, eller varför inte en spaupplevelse på Marstrands Havshotell? Förbindelserna till Göteborg är goda och busshållplatsen ligger på gångavstånd.

Startsida_Slider_04
batplatser

Båtplats

Hos oss hittar du några av västkustens absolut bästa båtplatser! I samband med varvets 125-årsjubileum 2012 utökades marinan med nya breda pontoner från Rixöbryggan. Hamnområdet är välbevakat med vatten och el på alla bryggor. Vi har ingen gästhamn utan erbjuder båtplats till kunder som har båten på vinteruppläggning i någon av våra varmhallar.

Parkering

Under högsäsongen är det mycket besökare som vill uppleva Marstrand, vilket gör lediga parkeringar till högvaluta. För våra kunder med båtplats kan vi erbjuda inhägnad bilparkering i direkt anslutning till marinan.

parkering1
invigning_06

Lyft

I hamnen kan vi erbjuda båtlyft upp till 40 ton och 100 fot. Vi lyfter med en Roodberg elektrisk-hydraulisk kran, mycket miljövänlig, av modellen Static Power Crane Hydro som installerades ny 2011. Förutom motorbåtar, kan vi även lyfta segelbåtar med riggen uppe och vi kan också hjälpa till med avriggning och riggning.

Tvätt

Behöver din båt en bottentvätt, eller tvätt i sin helhet, hjälper vi gärna till.

Omsorg om hav och miljö är viktig!

Med spolplatta, effektiv reningsanläggning och sugtömningsstation gör vi en värdefull insats tillsammans. Vår filteranläggning med steg 1 och steg 2-rening har levererats av företaget Christian Berner (f.d. A-filter).

bottentvatt
sugtomning

Sugtömning

En lag mot att tömma båtens latrin från septiktanken i havet är i antågande och vi är ett av företagen som kan erbjuda sugtömning.

Välkommen till Ringens Varvs marina på Marstrand!

Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)