Varvet, marina och marinbutik

Adress: Lilla Varvsgatan 3, 442 66 MARSTRAND
Telefon: +46 (0)303-604 25
E-mail: info@ringensvarv.se
Öppettider: månd – torsd 7-17, fred 7-13

Vi håller stängt från den 9:e december och öppnar åter den 9 januari 2017. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna i det nya året!

Hos Oss – Inredning & marint mode

Adress: Lilla Varvsgatan 4, 442 66 MARSTRAND
Öppettider: lörd – sönd 11-15

Här finns vi

Jourservice

Tel +32 9 255 69 67

Tel +32 9 255 69 67

Vid akuta problem utanför ordinarie öppettider kontakta Volvo Penta Action service.

volvopentacenter-horisontal_50h
livstilsbutik01

Inredning och mode

Ringens Varv har sedan många år tillbaka arbetat tillsammans med fler spännande leverantörer av högkvalitativa produkter för båt och hem såsom Stelton och Skagerak. I vår trevliga butik möter du Gunilla som tar hand om dig. Här kan du handla inredning och mode hela året.  Hjärtligt välkommen!

Inredning

Hos oss hittar du inredning från kända märken såsom: Stelton, Skagerak, Klong, Holmegaard, Himla, Axlings, Yankee Candle, Savon de Marseille mfl.

KJ5A1554
IMG_6186

Kläder och skor

Hos oss hittar du kläder för alla tillfällen som livet kan erbjuda! Såväl avslappat och snyggt på båtturen till mer elegant och uppklätt till restaurangbesöket eller cocktailpartyt på kvällen. Vi har kläder, badkläder och skor från bland andra: Henri Lloyd, Dagmar, Marlene Birger, North Sails, Mos Mosh, Davida, Dubarry mfl

Accessoarer

Vi har många spännande accessoarer allt ifrån solglasögon av bästa kvalitet från Maui Jim till väskor från Marlene Birger och Hinza. Vi har även nyckelringar, scarfer och plånböcker och annat trevligt som kan förgylla tillvaron! Varför inte göra någon lycklig med en Happy Cake Scarf från underbara Charlotte Olsson?!

charlotteolsson
Himla2

Himla

Himla har många fin produkter för hem och båt såsom frotté, sänglinne, plädar och doftljus. Detta finner ni i vår butik.

Klong

Klong är ett spännande företag som samlar duktiga designer och levererar fantastiska fotogenlampor i koppar, ljusstakar, vaser och andra spännande inredningsdetaljer i mässing, koppar och aluminium.

IMG_9729
Directors Chair canvas 02_A

Skagerak möbler

Danska företaget producerar fantastiska möbler för trädgård och båt i ädla träslag. Det här är möbler håller i generationer. Välkommen in för visning och offert!

Stelton

Man känner igen en Steltonprodukt på sin fina design och sitt perfekta utförande. Tex fotogenlamporna kommer gå i arv i generationer och sprida värme, gemytlighet och glädje både till havs och på land. Hos oss finner ni termosar, ljusstakar fotogenlampor och mycket mer.

Stockholm_aquatic
hinza1

Hinza

En nyhet för i år är den kända Hinzaväskan som är en klassiker som designades i början på 1950-talet. Den är som gjord att ha i båten, på stranden, till träningen eller på shoppingturen. Väskan är tålig och när du kommer hem från badturen är det bara att torka ur den och använda igen. Du sparar många onödiga plastpåsar! Hinzaväskan tillverkas i Småland med omtanke om miljö, kvalitet och arbetsförhållanden.

Sängkläder från Himla

Känner du dig trött eller bara vill krypa ner i sängen och läsa en bra bok och mysa? Vad är då inte bättre än att få ha lyxen att lägga sig i en nybäddad säng med fräscha och moderna påslakan! Sov så gott!

Himla
Ann Rosmann

Ann Rosman

Marstrands egen deckarförfattarinna Ann Rosman är en erfaren långfärdsseglare, älskar Evert Taube och Bohusläns skärgård, Marstrands historia och mysterier. Den första deckaren kom 2009 och sedan dess har det blivit fler. De utspelar sig på Marstrand med omnejd och knyter samman dåtid och nutid som tar läsaren med på en spännande resa. Läs mer på annrosman.com.

Handdukar från Axlings

Hos oss hittar du fina handdukar, och dukar i olika storlekar och färger från Axlings. Vackra handdukar i bomull och lin i klassisk design. Vackert till vardag och fest.

diagonal vit röd

Urval ur sortimentet

Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart ×
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)