Varvet, marina och marinbutik

Adress: Lilla Varvsgatan 3, 442 66 MARSTRAND
Telefon: +46 (0)303-604 25
E-mail: info@ringensvarv.se
Öppettider: månd – torsd 7-17, fred 7-13

Vi håller stängt från den 9:e december och öppnar åter den 9 januari 2017. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna i det nya året!

Hos Oss – Inredning & marint mode

Adress: Lilla Varvsgatan 4, 442 66 MARSTRAND
Öppettider: lörd – sönd 11-15

Här finns vi

Jourservice

Tel +32 9 255 69 67

Tel +32 9 255 69 67

Vid akuta problem utanför ordinarie öppettider kontakta Volvo Penta Action service.

volvopentacenter-horisontal_50h

Företaget

Mitt i Marstrand ligger Ringens Varv, ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. Företaget ägs och drivs av paret Peter och Pernilla Lind. På marinan finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. Tillsammans med ett engagerat team erbjuds du hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, gasol och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd.

Marstrand är en underbar plats i Bohusläns skärgård! Vi hoppas att din vistelse hos oss skall bli minnesvärd och vill gärna tipsa om upplevelser som förgyller ditt besök. Här finns flera utsökta restauranger, mysiga hotell, spa, vandringsleder och butiker. Inte minst i vår egen välsorterade butik där du hittar ledande varumärken av marina produkter för båt, hem och fritid. Välkommen in eller besök vår webbshop!

IMG_3335

Med reservdelar på lager har vi som målsättning att du är ute på havet igen inom 24 timmar.

Peter och Pernilla Lind

Verkligen bra service samt kunnig och trevlig personal.

Morgan Olausson

Kvalitet og toppen service!

Gunnar Bjørland

Fantastiskt trevlig och kunnig personal, tvekar aldrig att göra det där lilla extra. Kan bara rekommendera!

Jörgen Wikstedt

Super godt sted at få opbevaret sin båd for vinter og den er bare klar når man henter den samt søde mennesker. Ni skal have super tak for god behandling.

Birgit Hansen

Alltid lika trevligt att besöka er! Mycket kunnig och trevlig personal man får alltid snabb hjälp när något krånglar.

Karin Brodén

Mycket trevlig och-go personal

Göran Waldemar

Så snygg butik vi har här i Marstrand. Inköpare med god smak och vänligt bemötande.

Mona Jarehammar

Tack för super service!!! Båten är i vattnet nu kommer våren…

Charles Souter

Sjöräddningssällskapet på Rörö får hjälp av Ringens varv. Det är vi väldigt tacksamma för.

Jesper Jensen

Finns inga problem. Bara möjligheter.

Arne Wettesten

Tack för att ni räddade vår semester

Annika Michelin

Tack för fantastisk service

Christian Olsson

Bra service, bra jobb, trevliga folk. Beste stedet å ha båten.

Christer Johnsen

Peter & Pernilla Lind med team uppfyller alla förväntningar som Volvo Penta Marincenter och de lägger alltid ner det lilla extra för att ta hand om sina kunder.

Jessica Martinsson
KJ5A0322

Båttillbehörsbutik

I marinan har vi en marinbutik med båttillbehör. Förutom reservdelar till Volvo Penta och Yamaha säljer vi varumärken som Robship, Watski, bottenfärg och tvättmedel från Jotun, flytvästar från Baltic mm. Som återförsäljare till Yamaha kan vi beställa hem utombordare och vattenskotrar. Vi installerar gärna båtmotorn på en BRIG gummibåt.

Livstilsbutik med marint mode

Vid färjeläget, 100 meter från marinan, ligger vår livsstilsbutik med marint mode. Här finner ni kläder från Henri Lloyd, North Sails, Holebrook, Sailracing och Quicksilver. Vi säljer skor från Duberry, Henri Lloyd och Keen. I butiken är vi stolta representanter för heminredning och möbler från de danska formgivarna Stelton, Skagerak, Klong, Yankee Candle och Axlings.

Nya och begagnade Volvo Penta motorer

Vi säljer och installerar nya Volvo Penta motorer. Ibland tar vi den gamla motorn i inbyte, vilket renoveras för att sedan säljas som begagnad motor. Förutom Volvo Penta inombordsmotorer så är vi också auktoriserade för Yamaha och säljer utombordsmotorer och vattenskotrar.

priser1280

Dealer of the Year 2014 och 2016

Ringens Varv har haft många fantastiskt år med Volvo Penta Sverige. Vi är stolta och glada över flesta sålda motorer 2014, 2015, 2016 samt Dealer of the Year Award 2014 och 2016 för Volvo Penta! Vi vill tacka alla marstrandsbor, kunder och vänner för stöd i kampen för arbetstillfällen och ett levande Marstrand!

Vinteruppläggning

Under vintersäsongen hjälper vi er gärna med vinteruppläggning, antingen intäkt utomhus på inhägnat område eller inomhus i varmhall. Hos oss kan ni få installerat extrautrustning såsom bogpropeller, navigationsutrustning eller hjälp med motorbyte. Vi servar och rekonditionerar er båt så att ni tryggt kan hämta en båt som känns ny och fin till våren!

Välkommen önskar familjen Lind & besättning!